Thursday, May 12, 2016

БЛАЖО ОД КАВАДАРЦИ ФАНАЛ НА ЛОТОБлажо фанал 100.000евра на Лото и го викнале да си ги подигне парите, и новинарите го прашуат:
- Шо че правите, со толку ногу пари?
- Па прво, це развраќам таму, кај шо сум дужен...
- Добро, а шо че правите со другите?
- Другите че почекат...

No comments:

Post a Comment